Beste tafeltennisser,

In Zeeland gaan in september van dit jaar maar liefst 3000 sporters van vijftig jaar en ouder in Europees verband de sportieve strijd met elkaar aan voor de hoogst haalbare prestatie. Er wordt gestreden om het goud tijdens de Senior Games 2009, in 22 takken van sport. De provincie Zeeland (Nederland) heeft hiermee de primeur, aangezien een dergelijk sportevenement voor 50-plussers niet eerder in Europa heeft plaatsgevonden.

Tafeltennis is één van de sporten uit het hoofdprogramma. De wedstrijd wordt georganiseerd door de TTCM in samenwerking met de NTTB.

De wedstrijd vindt plaats in Middelburg bij Tafeltennisaccommodatie De Zandkuil en Sporthal De Voorborch. Beide hallen staan op een terrein.

Deelname is mogelijk voor leden van de NTTB en overige internationale bonden die voldoen aan de minimale speelsterkte die op www.seniorgames2009.com worden vermeld.

Programma

Voor een overzicht van het programma, kijk op de website www.seniorgames2009.com.

Leeftijdscategorieën.

Heren: 50-54 jaar, 55-59 jaar, 60-64 jaar en 65+

Dames: 50-54 jaar, 55-59 jaar, 60-64 jaar en 65+

Informatie en inschrijven

De organisatie van de Senior Games 2009 nodigt u van harte uit om u via onze website in te schrijven voor dit unieke sportevenement. Voor meer informatie verwijs ik u naar de bijgevoegde flyer en onze website www.seniorgames2009.com.

Schrijf u snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!